top of page

Promotiefilm maken

Een promotiefilm maken is een zeer goede manier om de aandacht van je klanten te trekken. Je kunt je bedrijf in het algemeen promoten, maar je kunt er ook voor kiezen om een product onder de aandacht te brengen. Als filmmaker in Rotterdam kennen we talloze manieren om jouw bedrijf of een van je producten in de schijnwerpers te zetten.

Promotiefilm maken: Over

Waarom een promotiefilm maken?

Een promotiefilm geeft klanten een goed beeld van een product of van je bedrijf in het algemeen. Een film is dan ook een goede manier om nieuwe klanten te werven. Daarnaast herinner je bestaande klanten door middel van een opvallende promotiefilm aan het bestaan van je bedrijf. Als je een promotiefilm laat maken, bepaal je exact hoe je jouw bedrijf wilt presenteren naar de buitenwereld. Wij kunnen promotiefilms maken voor op verschillende platforms, waaronder Instagram en YouTube.

Promotiefilm maken: Over

Wat voor promotiefilms kunnen wij voor je realiseren?

We kunnen verschillende soorten promotiefilms maken om je bedrijf op de kaart te zetten. Wat denk je bijvoorbeeld van een korte productvideo die je op Instagram kunt plaatsen? Of vertel je potentiële klanten graag wat het verhaal achter jouw bedrijf is? Wij hebben talloze goede ideeën klaarliggen. Daarnaast kun je ook altijd met je eigen ideeën bij ons aankloppen. Wij kunnen je ideeën dan eventueel verder uitwerken en vervolgens realiseren.

Promotiefilm maken: Over

Hoe wij een promotiefilm maken

Bij Rotterdam_stories hebben we het motto “Niet lullen, maar poetsen”. Wanneer we een promotiefilm maken, nemen we eerst met je door wat precies het doel is. Jouw behoeftes staan bij ons altijd centraal. Waarna jouw doelen helder zijn, kunnen we de promotiefilm op verschillende manieren inrichten. Ons team is zeer creatief en weet jouw bedrijf of product altijd goed op de kaart te zetten. We zorgen er bovendien voor dat de film ook echt representatief is voor jouw bedrijf. Wil je meerdere films door ons laten maken, dan bieden we je ook de mogelijkheid om een abonnement bij ons af te sluiten. Bij Rotterdam_stories vinden we het prachtig als we een langdurige samenwerking kunnen aangaan.

Promotiefilm maken: Over

Contact opnemen met Rotterdam_stories

Bij Rotterdam_stories gaan we graag voor je aan de slag als je een goede promotiefilm wilt laten maken. Wij beschikken over heel veel technische kennis en creativiteit. Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden! Ook voor andere vragen over onze diensten kun je altijd contact met ons opnemen.

Promotiefilm maken: Over
bottom of page