top of page

Filmmaker Rotterdam

Wil je potentiële klanten een goed beeld van jouw product of bedrijf geven? Dan helpen we je daar als filmmaker in Rotterdam graag bij! Bij Rotterdam_stories kunnen we jouw bedrijf op verschillende manieren op de kaart zetten. Zo kunnen we jou als oprichter van het bedrijf bijvoorbeeld laten vertellen wat het verhaal achter het bedrijf is. Of wat dacht je van een filmpje van een product voor op Instagram? Als filmmaker in Rotterdam kunnen we ook verschillende korte filmpjes voor je realiseren. Wij streven immers altijd naar een samenwerking voor op de langere termijn.

Filmmaker Rotterdam: Over

Wat voor films heb jij nodig?

Van stop motions tot aan visual reviews, bij Rotterdam_stories kunnen we allerlei soorten filmpjes realiseren. We passen ons bovendien altijd aan naar de behoeften van jou als klant. Heb jij zelf een heel goed beeld van wat je voor film wilt? Dan werken we jouw ideeën graag verder uit, om ze vervolgens te realiseren. Bij Rotterdam_stories zijn we zeer creatief en weten we als de beste hoe we jouw bedrijf goed op beeld kunnen zetten. We hebben een aantal standaardconcepten, maar wijken daar ook graag vanaf als jij een goed idee hebt.


Als filmmaker in Rotterdam hebben wij het motto “Niet lullen, maar poetsen”. Wanneer je een goed idee hebt, gaan we hier dan ook het liefst zo snel mogelijk mee aan de slag. Wij laten je graag zelf ervaren hoe goede promotiefilms tot meer sales kunnen leiden.

Filmmaker Rotterdam: Over

Rotterdam_stories is een moderne filmmaker in Rotterdam

Bij Rotterdam_stories weten we als de beste naar wat voor filmpjes tegenwoordig graag gekeken wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld korte filmpjes maken voor op Instagram. Dat is een van de meest populaire social-mediakanalen onder jongeren. Wij denken steeds goed met je mee om te bepalen wat voor films het best op jouw doelgroep aansluiten. We maken ook graag meerdere filmpjes, om zo een breder publiek te bereiken. Daarom bieden we je bij Rotterdam_stories ook de mogelijkheid om een abonnement bij ons af te sluiten. Wij zullen dan steeds nieuwe filmpjes voor je bedrijf maken.

Filmmaker Rotterdam: Over

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Als filmmaker in Rotterdam gaan we graag een stapje verder dan anderen. Wij realiseren de film die jij in gedachten hebt, maar zijn ook in staat om zelf een fantastisch idee te bedenken. Aan creativiteit is bij Rotterdam_stories zeker geen gebrek. Wil jij een bedrijfsvideo laten maken, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! We nemen onze mogelijkheden graag met je door.

Filmmaker Rotterdam: Over
bottom of page